Home Vijesti Advokat Davora Dragičevića: Kada smo ulazili, sudski policajac je ruku držao na...

Advokat Davora Dragičevića: Kada smo ulazili, sudski policajac je ruku držao na pištolju (FOTO)

0

Davorov advokat Dragan Tolimir rekao je da se jedan od sudskih policajaca, kada su ušli u Tužilaštvo, držao za dršku pištolja.

“To je uradio jer mu je neko rekao da je Davor opasan. Odmah sam ga upozorio na to, jer mi ne predstavljamo opasnost. Tužilac nije mogao da objasni kako je tužilaštvo u Prijedoru nadležno. Ako je postojala neka odluka da ovo tužilaštvo preuzme slučaj, bilo je potrebna da se dostavi osumnjičenom ta odluka” pojasnio je Tolimir

On je dodao da nisu željeli davati izjave i da na kraju nisu ništa potpisali.

“Dalje oni moraju da odluče koje će tužilaštvo postupati, da li će biti izuzeti tužioci. Sve ovo inicira da je Davor već optužen i da je ovo samo procedura da se što prije sve završi. Da je tužilaštvo ovako brzo postupalo u svim predmetima bilo bi puno efikasnije” kazao je Tolimir

Podsjetimo, Davor Dragičević je trebalo da bude saslušan na osnovu optužbi da je ugrozio bezbjednost funkcionera MUP-a Republike Srpske.

On je zatražio izuzeće postupajućeg tužioca, zatim tužilaštva u Prijedoru, koje je prema njegovim riječima dio Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i svih drugih tužilaštava u Republici Srpskoj.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

(Buka)