Home Vijesti Advokat porodice Dragičević tvrdi da mu je Lepir otkrio dragocjenu informaciju, a...

Advokat porodice Dragičević tvrdi da mu je Lepir otkrio dragocjenu informaciju, a tiče se policije

0

Advokatski tim koji je radio na slučaju ubistva Davida Dragičevića više ne postoji. Različiti stavovi doveli su do ovakvog scenarija, potvrdio je advokat Duško Tomić.

Davor Dragičević poručio je kako će ostati samo jedan član advokatskog tima – Ifet Feraget.

Advokat Duško Tomić potvrdio je za N1 kako on, Ante Nobilo i Zora Dobričanin više neće raditi na slučaju Davida Dragičevića. Razlog za prestanak rada ovog tima bio je razlika u stavovima advokata.

Dragičević je kazao kako će Ifet Feraget i dalje raditi na slučaju ubistva njegovog sina, te je dodao kako je Feraget bio jedini advokat kojem je vjerovao.

– Ja i dalje ostajem advokata Davora i Suzane u ovom predmetu. Znam da sam danas dobio dragocjenu izjavu od tužioca Lepira koji je rekao kako je policija odgovorna za propuste – istakao je Feraget.

Advokatica iz Srbije Zora Dobričanin rekla je kako će ostati na usluzi kolegi Feragetu ukoliko mu budu potreba profesionalna mišljenja.

– Kolege Nobilo i ja smo saopštili tužiocu Lepiru da mi nećemo dalje učestvovati u ovom predmetu – otkrila je Dobričanin.

Advokati su istaklii kako za uključenje u ovaj slučaj nisu dobili novac, te da su na predmetu radili iz ljudskih i moralnih razloga. Ovu informaciju potvrdio je i sam Davor Dragičević.