Amerikanka o Balkancima: Sa mnom bi u krevet, a sa djevojkama iz svoje zemlje bi u vezu

AMERIČKA blogerica Nwando koja živi u Beogradu, poznata kao The Amerikanka, u svom je posljednjem videu opisala kako je imati dečka s Balkana i koliko su Srbi i Hrvati u odnosu prema ženama drugačiji od muškaraca iz drugih zemalja. Prije toga bila je u vezi s Talijanom te u vezi na daljinu s Nijemcem. Osim toga, bila je u vezi s Balkancem koji je živio u Americi, ali kaže da to nije isto kao veza s Balkancem koji živi tu.

“Balkanci su mnogo jači, ali ne mislim fizički, nego emocionalno i kako se odnose prema vama. Iz mog iskustva, ne podnose slomove i nemaju strpljenja za vašu osjetljivost. Svi su moji bivši, kad sam se osjećala tužno ili sam bila razmažena, bili strpljivi i osjetljivi. Ovdje imam osjećaj da ti svi kažu: ‘Prijeđi preko toga, prestani plakati i odrasti'”, rekla je i dodala da je bila u vezi s Hrvatom.

“Nedavno smo se posvađali i, priznajem, bila sam osjetljiva. Da sam bila s nekim od bivših, oni bi mi rekli: ‘Nwando, tu sam za tebe, dušo, volim te.’ No moj Hrvat mi je rekao: ‘Nwando, ovo je tako glupo, ako ćeš se tako ponašati, idem doma.’ Rekla sam si: Sranje, ostavit će me ovdje. Moram se zbrojiti ili ću ostati bez frajera”, ispričala je.

Navela je i da bi je dečki sa Zapada češće izvodili na večere, a prvi spoj bi obvezno bila večera.

“To ne mora biti najskuplja večera ikad, pogotovo na drugom spoju. Ovdje u obzir dolazi samo odlazak na piće. Koje će on platiti, ali idete samo na piće. Hrvat me vodio svake večeri na večeru, nedjeljom na otmjenije večere, preko tjedna je to pizza. Mislim da je drugačiji od svih ostalih”, rekla je.

Kad je riječ o izgledu, Nwando kaže da su Balkanci jako seksi.

“Imaju one duboke glasove, što je jako seksi, i svi su visoki. Lijepo je biti u dijelu svijeta gdje su svi visoki pa mogu stalno nositi svoje štikle. U Americi je visok i crn zgodni frajer standard seksi frajera i mislim da bi se brojnim Amerikankama svidjelo ovdje, da znaju gdje je Balkan”, tvrdi.

Za kraj je ostavila “ono zbog čega će joj svi reći da je glupa američka kuja”, ali mora to reći.

“Mnogi Bošnjaci, Srbi i Hrvati su mi ovo rekli u razgovoru i to sam viđala u komentarima. Mislim da dečki koji nisu s Balkana uživaju u vezama sa strankinjama, dok Balkanci više vole veze sa ženama iz svoje zemlje. Osim toga, jeste li vidjeli žene iz ovih zemalja? Sve izgledaju kao supermodeli pa bih i ja rado hodala s njima. Ovi narodi imaju povijest koju stranci, čak i ako tu žive, nikad neće razumjeti”, rekla je i dodala da su joj brojni Balkanci na spoju priznali da su izašli s njom samo zbog seksa.

Djevojkama je savjetovala da Balkancima ne postavljaju “glupa ozbiljna pitanja” poput onog gdje se vide za pet godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?