Home Lifestyle Ana Nikolić iznenadila izjavom: “Žene su glupe, to je istina”

Ana Nikolić iznenadila izjavom: “Žene su glupe, to je istina”

0

Društvene mreže upotrijebila da iznese svoj stav o nejednakosti spolova

Ana Nikolić se u posljednje vrijeme rijetko oglašava na društvenim mrežama, ali svaki put kada to uradi, napravi potpunu pometnju.

Nakon posljednje serije videosnimaka na kojima je javno govorila o depresiji kroz koju prolazi zbog ulaska u petu deceniju života, Ana je sada upotrijebila ovu platformu da iznese svoj stav o nejednakosti spolova.

– Mislim da su žene glupe zbog toga što se pretvaraju da su jednake u poređenju s muškarcima. One su zapravo mnogo superiornije i uvijek su bile. Šta god da daš ženi, ona će to učiniti većim i boljim. Ako joj daš spermu, ona će ti zauzvrat dati bebu. Ako joj daš kuću, ona će ti dati dom. Ako joj daš namirnice, ona će ti dati obrok. Ako joj daš osmijeh, daće ti cijelo svoje srce. Sve što joj daš, ona umnoži i da ti mnogo više. Tako da, ako joj daš bilo šta loše, ona će biti spremna da ti da kamaru g**ana – podijelila je Nikolić citat britanskog književnika Vilijema Goldinga (William Golding), dodajući da to “apsolutna istina” te da je spomenuti pisac muškarac koji zaista razumije žene.