Home Banjaluka Banjalučki frizer dokazao da se ulaganje u kvalitet i te kako isplati...

Banjalučki frizer dokazao da se ulaganje u kvalitet i te kako isplati (FOTO)

0

Banjalučki frizer Danijel Marjanović pokazao je da se ulaganje u kvalitet i edukacija i te kako isplate.


Nakon što je prisustvovao edukativnim seminarima u Istanbulu u februaru, te Dizeldorfu u martu ove godine, došao je na red i London. U britanskoj prestonici je održan svjetski poznati sajam Salon International, a jedan od učesnika bio je i mladi frizer sa naših prostora.

Danijel je prisustovao edukacijama poznatih brendova kao sto su “Toni&Guy”, “Rush”, “Vidal Sason”, “Wella Professional” i drugi.

– Ovo je značajno iskustvo za mene i sve što naučim, primjenjujem u svom salonu “Hairstyle Marjanović” u Banjaluci. Za London sam se odlučio jer su edukacije u Istanbulu i Dizeldorfu bile veoma poučne i inspirativne. Ipak, ovaj put je želja bila odlazak u grad gdje se rađa moda i gdje se postavljaju posljednji modni trendovi – ispričao nam je Marjanović.

Jedan od razloga za odlazak u London je to što krajem idućeg mjeseca kreće na predavanja za polaganje Master Bronz Edukatora za svjetski poznati brend “Wella Professional”.

Nakon dobijanje te diplome, Danijel planira da drži edukacije za kolege a samim tim želi da im prenese iskustva, tehnike i modne trendove sa različitih strana svijeta.

– “Beauty” industrija raste iz dana u dan, tako da konstantna edukacija i praćenje trendova u tako velikim gradovima može da nas zadrži na vrhu – zaključio je Danijel.

Jelena Bojanić/Srpska Cafe