Home Banjaluka Banjaluka: Prijavljen manijak u centru grada

Banjaluka: Prijavljen manijak u centru grada

0
Brojni građani su u šoku jer se već danima u centru Banjaluke nalazi manijak koji se samozadovaljava na očigled brojnih prolaznika, i to u vrijeme kada ljudi idu s posla.

Prema navodima, manijak svakodnevno pojavljuje uvjerili su i njihov novinar i fotoreporter , koji su ga zatekli sa spuštenom trenerkom i donjim vešom. O ovom događaju u petak je obaviještena policija.

Sagovornici ispričali su da ovog manijaka već danima primjećuju u Ulici Vase Pelagića, odnosno u ulici od Uprave za indirektno oporezivanje prema tržnom centru Zenit.

“Kada sam krenula kući sa posla, na pješačkom prelazu sam primjetila starijeg muškarca i mislila sam da pređem ulicu. Međutim, kada sam mu prišla na nekih par metara on je skinuo trenerku, izvadio polni organ i počeo da se samozadovoljava”, ispričala je sagovornica.

Ona kaže da je ostala u šoku i počela da bježi prema susjednoj ulici, ali da manijak nije puno obraćao pažnju na nju, nastavivši da se samozadovoljava.

O svemu je obavještena Policijska uprav Banjaluka u kojoj im je, kako navode rečeno, da im niko nije prijavio ovaj slučaj, ali da će u toku redovnih zadataka obići ovu lokaciju.

Zatim su se novinar i fotograf Srpskinfo uputili u ovu ulicu kako bi se uvjerili šta se dešava.

Oko 15.55 primjetili smo starijeg muškarca koji je odgovarao opisu koji nam je dala sagovornica portala. Riječ je o čovjeku starosti oko 60 godina, obučenom u trenerku i sa kačketom na glavi.

To se sve dešava u periodu kada se završava radno vrijeme u Upravi za indirektno oporezivanje, te u Okružnom tužilaštvu i Osnovnom sudu, koji se nalaze svega stotinak metara od mjesta gdje „nastupa“ ovaj manijak.

On je došao na biciklu, provozao se po parkingu u blizini, te se zaustavio u sporednoj ulici i bicikl naslonio na ogradu.

Zatim je stao na trotoar kod pješačkog prelaza i počeo da razgleda prolaznice.Stao je na ulicu, gledao djevojke i žene koje su prolazile, i ne sluteći da se na samo nekoliko centimetara mimolaze s manijakom.

Nakon što bi žene prošle, on bi spuštao trenerku i vadio polni organ, te se samozadovoljavao.

Kada bi primjetio da ga neko gleda ili da su u blizini, on bi se obukao, a potom se preko trenerke dirao po polnom organu.

Zatim je još nekoliko puta skidao trenerku i vadio polni organ, a kada su se prolaznice razišle sjeo je na svoj bicikl i odvezao se u pravcu centra grada.

Žena koja radi u blizini mjesta gdje „nastupa“ ovaj manijak ispričala je da se on već danima tu pojavljuje.

Banjalučko polje

Proteklih godinu dana u Banjaluci su se na više mjesta pojavljivali manijaci koji su napadali prolaznice.

Zadnji slučaj zabilježen je prije par mjeseci, a sagovornici su ispričali da na Banjalučkom polju ima manijak koji iskače pred djevojke i zatim trči za njima ili ih prati. Iz policije nisu saopštili da li je on pronađen i uhapšen.

(ATV)