Home Banjaluka Banjaluka: Razbacano smeće u čak deset ulica

Banjaluka: Razbacano smeće u čak deset ulica

0

Tokom protekle sedmice, putem aplikacije „Građanska patrola“, sugrađani su u Ulici Prvog krajiškog korpusa prijavlili oštećenje zelene površine zbog nepropisnog parkiranja i na toj lokaciji, kako su potvrdili nadležni, ubrzo će biti postavljeni zaštitni stubići.

Više prijava odnosilo se i na nepropisno odložen otpad, koji su građani zabilježili u ulicama: Dragiše Vasića, Sime Miljuša, Jovana Dučića, Masarikovoj, Pave Radana, Milana Knežine, Voždovačkoj, Skendera Kulenovića, Prvog krajiškog korpusa i Karađorđevoj. Odmah po prijemu ovih prijava, izdat je nalog komunalnom preduzeću „Čistoća“ da ukloni smeće.

U Bulevaru Stepe Stepanovića oštećen je kontejner i polomljena jedna klupa.Zapušen slivik koji ne može da primi vodu, građani su prijavili u Ulici braće Mažar i majke Marije, a Odjeljenje za komunalne poslove je izdalo nalog da se slivnik pročepi i vrati u normalnu funkciju.

U ulicama Braće Jugovića i Ravnogorskoj prijavljeni su kvarovi na javnoj rasvjeti, koji su, u međuvremenu, otklonjeni.

Neregistrovano motorno vozilo prijavljeno je u Ulici Mladena Stojanovića, a nepropisno parkiranje u Jevrejskoj ulici, te izdati prekršajni nalozi.