Home Servisne Bez struje i vode više naselja u Banja Luci

Bez struje i vode više naselja u Banja Luci

0

Elektrokrajina

Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez struje biti:

  • U vremenu od 09:00 do 12:00 časova dijelovi ulica: Bul.V.S.Stepanovića i Majke Jugovića.
  • U vremenu od 09:00 do 14:00 časova dijelovi naselja Čokori.

Vodovod

Danas će se izvoditi radovi na cjevovodu u ulicama Braće Kukrika (Ada), Novice Cerovića (Borik I), Sime i Ilije Partala (Srpske Toplice) i Krajiških brigada (Centar II). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnoj zajednici Borkovići danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovu navedene mjesne zajednice.

Sistem Subotica je u četvrtak, 03.12.2020. godine u 14,40 časova zbog povećane mutnoće isključen iz sistema vodosnabdijevanja. Budući da na kapacitet izvorišta utiču vremenski uslovi, uobičajena je pojava da za vrijeme jačih kiša dođe do zamućenja izvorske vode. U tim slučajevima se privremeno iz preventivnih razloga, dok se izvorska voda ne izbistri, sistem Subotica isključuje iz sistema vodosnabdijevanja što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju naselja koja gravitiraju ovom sistemu.

Zbog vremenskih neprilika sistemi Banjica i Gašića vrelo su u četvrtak, 03.12.2020. godine oko 14,00 časova ostali bez napajanja električnom energijom što može danas, 04.12.2020. godine prouzrokovati privremeni prekida u vodosnabdijevanju naselja koja gravitiraju ovim sistemima. Ekipe Elektrokrajine su na terenu i rade na popravci kvarova.