Home Crna hronika Bježeći sa mjesta nezgode, napravio novi udes

Bježeći sa mjesta nezgode, napravio novi udes

0

Mile Lukić (30) iz Gradiške je u ponedjeljak za samo pet minuta doživio dvije saobraćajne nezgode. Nakon prvog sudara pobjegao je sa mjesta nesreće, dok je u drugom udesu teško povrijeđen i hospitalizovan u UKC RS.

U PU Gradiška navode da se prva nesreća dogodila u 20.10 časova na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Brestovčina. Tom prilikom niko nije povrijeđen, ali su oštećena dva vozila.

– U nesreći je učestvovala B. P. (36) sa automobilom “reno klio”, koja je sačekala policiju, dok je drugi učesnik saobraćajne nesreće pobjegao s lica mjesta – rekla je portparol PU Gradiška Vesna Divljanović.

Pet minuta kasnije i par kilometara dalje na lokalnom putu u Lamincima kod Gradiške ponovo je došlo do sudara dva vozila u kojem su povrijeđena oba vozača. Ubrzo se ispostavilo da je u sudaru učestvovao isti vozač, koji je pet minuta ranije pobjegao s mjesta nesreće.

Reč je o Miletu Lukiću koji je vozio “opel vektru”, a sudario se sa “audijem” kojim je upravljao Mladen Karan (33).

– U nezgodi su oba vozača zadobila tjelesne povrede, a M. L. je prevezen u UKC RS na dalje liječenje. Uviđajem je utvrđeno da je upravo on bio učesnik nesreće u Brestovčini – dodala je Divljanović.

Za sada nije poznato da li je Lukić bio pod dejstvom alkohola, što će biti predmet dalje analize, ali je utvrđeno da je vozio neregistrovani automobil, te da je i ranije u više navrata sankcionisan zbog raznih prekršaja.

(Srpska Cafe)