Home Biznis BOHA traži radnike, početna plata 1.000 KM

BOHA traži radnike, početna plata 1.000 KM

0

Zenička firma Boha traži radnike u proizvodnji tapaciranog namještaja.

Kako je za BiznisInfo rečeno iz ove kompanije koja se bavi proizvodnjom pločastog i tapaciranog namještaja, nova zapošljavanja rezultat su širenja proizvodnje i povećanog obima posla.

Firmi su potrebni tapetari koji će raditi na presvlačenju drvenih konstrukcija mebl štofovima i eko kožom kao i stolari koji će raditi na sklapanju drvenih konstrukcija namještaja uključujući rad na mašinama.

Početna plata 1.000 KM

Kako kažu u kompaniji, potrebni su im radnici sa iskustvom u proizvodnji tapaciranog namještaja a njima će biti ponuđena početna plata 1.000 KM uz mogućnost njenog povećanja i sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme.

Inače, Boha d.o.o. Zenica se još od 2002. godine bavi proizvodnjom, popravkom i tapaciranjem namještaja. Uspješno sarađuju sa najvećim salonima u BiH i šire a svoje proizvode izvoze u više zemalja Evrope.

Prošle godine u Zenici su izgradili novu fabričku halu a tada su najavljena i nova zapošljavanja.

Raste broj radnika

– Potražnja za tapaciranim i pločastim namještajem u BiH i Evropi ogromna i posla je zaista mnogo. To će podrazumijevati zaposlenje još minimalno 100 radnika – kazali su ranije iz ove kompanije.

Osim proizvodnog pogona, BOHA ima i izložbeni salon u zeničkom naselju Jalija.

Svi koji su zainteresovani za posao mogu se javiti na broj 061/408-753.