Home Vijesti “BOLI, SINE MOJ”: David Dragičević nestao je prije tačno godinu dana

“BOLI, SINE MOJ”: David Dragičević nestao je prije tačno godinu dana

0

Tačno godina navršila se otkako je 21-godišnji David Dragičević nestao.

Na današnji dan David se posljednji put pozdravio sa svojim ocem i izašao iz kuće u Banjaluci. U noći sa 17. na 18. mart nestao je, a njegovo tijelo se pojavilo nakon osam dana. Ovaj slučaj, koji je na noge podigao i ujedinio građane Banjaluke, Republike Srpske, BiH, regiona i svijeta, još nije riješen.

– Danas je tačno godinu dana kako sam zadnji put osjetio toplinu tvog obraza na mojim usnama, kada sam te poljubio, godinu dana kako sam ti čuo glas, godinu dana kako sam ti čuo korak. Boli sine moj, boli život bez tebe, ali obećavam ti sine moj, doći će pravda za tebe. Pravda za Davida – napisao je Davidov otac, Davor Dragičević, koji već godinu dana traži istinu i pravdu za svog sina, ali bezuspješno.

https://twitter.com/Davor95007141/status/1107362248094298112/photo/1

Mirno i dostojanstveno građani su se i večeras po 357. put okupili su se ispred Hrama Hrista Spasitelja kako bi mirno i dostojanstveno zapalili svijeće za pokoj duše banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

– Dragi ljudi nema odustajanja, idemo do kraja. Pravda za Davida, pravda za Dženana – poručili su okupljeni.

Podsjećanja radi, posmrtni ostaci Davida Dragičevića su 12. marta ove godine ekshumirani i po zahtjevu roditelja te prevezeni i ponovo sahranjeni u Austriji.

Srpska Info