Home Sport Budite dio “Prve rekreativne lige u kuglanju za amatere”

Budite dio “Prve rekreativne lige u kuglanju za amatere”

0

U toku prijave za Prvu rekreativnu ligu u kuglanju za amatere

Ovo je  prvi put da se nešto slično organizuje u Banjaluci, a liga je namijenjena svima koji vole druženje i zabavu, bez obzira da li znaju kuglati ili ne, a prvenstveno firmama, klubovima, udruženjima i organizacijama, te grupama prijatelja koji žele da se odlično zabavljaju bar 2 puta mjesečno

Liga će trajati 6 mjeseci, a početak je 04.10.2018. i turniri će biti svaki drugi četvrtak od 19:00 pa nadalje, tako da će svaka ekipa učestvovati na 12 turnira.

Ekipu čine 4 igrača, a ekipa može da ima i 2 rezervna igrača u slučaju da neko od igrača ne može doći na neki turnir

Pored turnira u kuglanju, očekuje nas i dosta sporednih aktivnosti koje će biti zabavnog sadržaja i odlična prilika za jačanje timskog duha i grupe .

Pobjednik lige osvaja nagradu od 1000KM,drugoplasirani 400KM, a trećeplasirani 200KM

Uplata po ekipi je 150KM, što znači samo 12,5KM po turniru, odnosno 25KM mjesečno za dva odlična turnira i dobru zabavu.

Pozivamo Vas da zajedno sa svojim kolektivom, grupom i prijateljima budete dio PRVE REKREATIVNE LIGE U KUGLANJU ZA AMATERE, okupite se, smislite ime, prijavite se i budete dio ovog velikog projekta koji je namijenjen za vesele ljude, prave prijatelje i osobe koje se vole dobro zabavljati i družiti

Više informacija možete dobiti na broj mobitela: 065 034 751.