Home Banjaluka Čolićev spektakl na “Kastelu” raznježio ali i rasplesao publiku

Čolićev spektakl na “Kastelu” raznježio ali i rasplesao publiku

0

Samo dan nakon svog 68. rođendana, jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda Zdravko Čolić, došao je u Banjaluku i sa svojom publikom na najbolji način koncertom na tvrđavi Kastel nastavio slavlje.

Prostor predviđen za koncert bio je popunjen i prije početka, iako je kiša propadavala sa vremena na vrijeme to nije umanjilo skoro čertveročasvoni skeptakl koji je Čolić sa svojom ekipom prižio banjalučkoj publici.

Čola je banjalučku publiku pozdravio pjesmom “Produži dalje”, a kako je i sam rekao svojevrsno muzičko putovanje kroz njegovu karijeru nastavljeno je numerama “Mjerkam te, mjerkam”, “Čija je ono zvijezda”, “Pisaću joj pisma duga”, “Dobra vam noć prijatelji”… i nakon tri i po sata hitova publici nije bilo dosta i Čola je izašao na Bis otpjevao još tri pjesme.

Koncert, pred nekoliko hiljada ljudi, među kojima su i oni iz drugih gradova još jednom je pokazao da je Čola zvijezda koja ne blijedi, ni glasovno, ali ni fizički.

One koji vole sporije numere raznježio je “Svadbarskim sokakom”, a one željne plesa rasplesao pjesmama “Okano”, Krasiva”. Podjednako kvalitetni su bili i Čolićevi muzičari, ali i plesačice koje doprinose cjelokupnoj atmosferi.

Glas Srpske, foto: V. Stojaković