ČUDA SU MOGUĆA Dea sve oduševila rečenicom koju je izgovorila kada se probudila

Voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku”, Dea Đurđević, jutros je doživjela tešku saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

Kako saznaje Blic, operacija je dobro prošla, a voditeljka se probudila i sve oduševila rečenicom koju je izgovorila doktorima.

– Dea se probudila iz anestezije nakon višečasovne operacije, a kada je vidjela da su doktori oko nje prvo što im je rekla bilo je da osjeća ruku. Svi smo se oduševili kada smo to čuli, čuda su zaista moguća, a ona je još jednom pokazala koliko je jaka – otkriva za “Blic” dobroobavješteni izvor.

Dein višegodišnji emotivni partner, inače kolega Mladen Mijatović, u izjavi za “Blic” nakon operacije kaže:

– Zahvaljujem se kompletnom lJekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija – kaže Mladen koji je Deu vidio prije operacije, ali ne i poslije:

– Najteže je prošlo, optimista sam i verujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane – rekao je Mladen.

Blic