Home Banjaluka Dan kada Žitopeka direktori uslužuju svoje kupce zajedno sa kolegama

Dan kada Žitopeka direktori uslužuju svoje kupce zajedno sa kolegama

0

Lanac pekara „Žitopeka“ je odlučio da iznenadi svoje zaposlene, a ujedno i svoje kupce. Organizovaće akciju u toku sljedeće sedmice u kojoj će menadžeri sektora raditi na poziciji prodavača i pekara u proizvodno-prodajnim objektima.

Žitopeka želi da pokaže da su zaposleni njihov najvažniji resurs i ujedno ih motivišu i inspirišu. Zadovoljni zaposleni će biti produktivniji, ostvariti bolju interakciju sa kupcima i poboljšanju usluge.

„Mi u Žitopeci vjerujemo i znamo da je osnovni stub svakog poslovanja čovjek. Mišljenja sam da ne možemo donositi značajne odluke i praviti nove korake ukoliko cjelokupno poslovanje ne sagledamo iz svakog ugla. Iz tog razloga se rodila ideja da na jedan dan zamijenimo mjesta, menadžeri sektora postaju prodavci u maloprodaji i proizvođači u industriji i obrnuto. Plan je da ove zamjene sprovodimo i u budućnosti, da nam postanu praksa, ali i primjer drugima.“ – izjavila je direktorica Žitopeke, Slađana Nikić.

U toku ove akcije svi zainteresovani će moći u maloprodajnim objektima dobiti sve potrebne informacije za potencijalno radno mjesto.

Žitopeka posjeduje dugu tradiciju, koja datira iz 1994. godine i trenutno zapošljava preko 350 radnika različitih profila, uz 16 proizvodno-prodajnih objekata i tendencijom konstantnog rasta i razvoja.