Home Banjaluka Davor Dragičević: “Davidovo ubistvo ide na međunarodni nivo, a znam da ćete...

Davor Dragičević: “Davidovo ubistvo ide na međunarodni nivo, a znam da ćete održati i drugu konferenciju. Ko će je narediti?”

0

I juče u 19:30 časova na Trgu Krajine u Banjaluci, okupili su se građani kako bi izrazili nezadovoljstvo dosadašnjom istragom o smrti Davida Dragičevića i podržali njegove roditelje u borbi za pravdu i istinu.

Ove večeri skup je počeo obraćanjem Tamare Trifunović koja je svima koji dolaze na Trg Krajine  poklonila zlatnu medalju koju je osvojila u borilačkim sportovima navodeći kako joj je želja da Pravda pobjedi što prije. Okupljeni građani su ovaj gest pozdravili aplauzom, a Davidov otac Davor Dragičević se zahvalio djevojci,  i svima koji mu punih 129. dana pružaju podršku kako bi se otkrila  istina I zadovoljila pravda.

Ponovio je da slučaj ubistva njegovog sina ide na međunarodni nivo, da je pokrenuta nova istraga i oformljen novi pravni tim.

“Nećete nikada legalizovati ubistva naše djece. Svima vam je jasno da je David ubijen na najbrutalniji način. Svi znamo ko je naredio prvu konferenciju, a ko će drugu, to ćemo vidjeti, ali znamo da će ona biti održana uskoro”, poručio je Davor Dragičević.

Prisutnim građanima zahvalila se i Davidova majka, Suzana i ujedno otkrila da su pravnom timu već dostavljene određene fotografije sa lokacija koje su objavili -Crkvena, Metalska škola i druge. Zamolila je građane da i dalje šalju fotografije i ponovila da će za sedam do 10 dana imati nove rezultate.

Na kraju skupa, kao I svih ranijih večeri puštena je  pjesma “Klinac u getu”

(Buka)