Home Vijesti Davora podržali i njegovi saborci

Davora podržali i njegovi saborci

0

Davor Dragičević i članovi Grupe “Pravda za Davida” i 174. dan stajali su na Davidovom trgu. Njihova borba u kojoj žele otkriti istinu i pravdu još uvijek traje. Davora su večeras podržali i njegovi saborci.

Prijetnje, optužbe, napadi, provokacije, nisu spriječile građane da se zajedno sa porodicom Dragičević bore za istinu i pravdu. Davor Dragičević poručio je da su sve istrajniji da riješe organizovano ubistvo koje je izvršeno, kako navodi, od strane najviših organa države zajedno sa MUP-om i Tužilaštvom.

“Idemo do kraja, do 5. oktobra. Biće nas sve više i više i bićemo istrajniji u svojoj borbi za istinu i pravdu”- poručio je Dragičević.

Jedan do drugog na Davidovom trgu stajali su i borci VRS. Iznijeli su razloge zbog kojih podržavaju svoga saborca.

“Zato što su to uradili ljudi iz naših redova, pa je tako i tragedija veća. Zato što oni koji treba da riješe ovaj slučaj rade suprotno i kriju ga” – poručili su saborci.

Davor Dragičević zahvalio se svima onima koji mu svih ovih mjeseci pružaju nesebičnu podršku. Međutim, imao je poruku i za one koji su protiv njega i njegove borbe koja traje već 174 dana .

“Mi se znamo odbraniti. Znamo i ovu državu odbraniti od sotona, ubica, režimske vlasti. To su rušitelji ove države. O njima ne treba trošiti puno riječi. Mi treba da gledamo svoj pravac i mi treba da gledamo kako ćemo doći do istrine i pravde za našu djecu” – naglasio je Davor.

Mirno i dostojanstveno, bićemo i narednih dana na trgu, u isto vrijeme i na istom mjestu – poručili su okupljeni građani.

(BN)