Home Vijesti Detalji tuče na graničnom prelazu: Otac i sin napali Austrijanca

Detalji tuče na graničnom prelazu: Otac i sin napali Austrijanca

0

Revoltirani otac i sin napali su Austrijanca nakon što se ubacio u kolonu automobila koja je čekala u redu za prelazak granice

Policijska uprava Gradiška utvrdila je da su u obračunu koji se dogodilio u blizini granice sa Hrvatskom sa jedne strane učestvovali otac i sin M.T. (75) i T.T. (46) iz Travnika, te državljanin Austrije A.T. (31).

Revoltirani otac i sin napali su Austrijanca nakon što se ubacio u kolonu automobila koja je čekala u redu za prelazak granice.

Slučaj je policiji prijavljen juče oko 13.10 sati.

U tuči na sreću nije bilo teže povrijeđenih, a sve su zabilježili slučajni prolaznici.

– Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici Policijske uprave Gradiška došli su do operativnih saznanja da se T.T. iz Travnika i A.T. iz Austrije mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, dok se lice M.T. iz Travnika može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela tjelesna povreda – navode iz PU Gradiška.

Ističu da po kompletiranju predmeta protiv učesnika tuče slijedi podnošenje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka za počinjena krivična djela.

Fokus