Home Vijesti Direkor čiju smjenu traže mještani jutros u pratnji policije uklonio nove koševe...

Direkor čiju smjenu traže mještani jutros u pratnji policije uklonio nove koševe na školskom igralištu!

0

Nakon što je direktorica OŠ “Miloš Crnjanski” Vesna Banjac smjenjena zbog dozvole organizvanja kulturne manifestacije “Dan Petrićevca” na njeno mjesto imenovan je Ognjen Kos. Novoimenovani direktor, kako tvrde u Udruženju građana “Petrićevac”, od samog je početka počeo sa neodgovornim radom.

Kako saznaje banjaluka24h.com direktor je jutros uklonio nove ploče i obruče za košarku koje su postavili iz ovoga udruženja, a u saradnji sa Gradom Banjaluka. Uklanjanju novih ploča su nazočili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske.

– Okupacija osnovne škole se nastavlja pod vodstvom nastavnika fizičkog, sada v.d. Direktora Ognjena Кosa. Godinu dana ništa nije urađeno na školskom igralištu, stajale su stare trule table i baš sada kada smo mi postavili naše table jutros je poslao radnike da kupe nove table i nove obruče. Nas zanima sada da li Кos hoće da sarađuje sa Gradkom upravom čiji smo projekat prošli, isto tako ćemo u toku dana poslati pitanje u GU “Gdje MZ Petrićevac može postaviti obruče, a nema ni jedno drugo sportsko igralište na Petrićevcu?” Кako je naš projekat onda jedan od najbolje ocjenjenih, a nemamo gdje da postavimo? Što se direktora tiče možemo mu samo reći da u srpskom narodu ne postoji kapitulacija već vijekovima i da nećemo kapitulirati pred njegovim ličnim interesima i okupacijom javne ustanove svih građana naselja Petrićevac. Već krajem ove sedmice ili početkom naredne pravimo protest, priča za naš portal Pavle Knežević, predsjednik UG ,,Petrićevac”.

U ovome udruženju kažu da će sami započeti izgradnju betonskih tribina i košenje trave pa da direktor to sam nastavi jer je to i jedini način da se nešto uradi.

Banjaluka24h.com