Home Vijesti Đokić: Nismo organizovali nikakav skup, prijava zbog zloupotrebe ličnih podataka

Đokić: Nismo organizovali nikakav skup, prijava zbog zloupotrebe ličnih podataka

0

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da ova partije nije organizator nikakvog okupljanja ispred stranačkih prostorija u Banjaluci, te istakao da su pozivom na takvo okupljanje zloupotrijebljeni lični podaci članova stranke.

“Sinoć se u javnosti pojavila priča da se ispred sjedišta partije organizuje okupljanje našeg članstva. Želim da demantujem ovu informaciju i da kažem da je riječ o zloupotrebi ličnih podataka našeg članstva”, rekao je Đokić Srni.

On je dodao da je neko slao SMS poruke pozivajući članstvo na skup.

“To nije partijski poziv, niti stav nijednog našeg gradskog ili opštinskog odbora. Iza njega ne stoje organi partije i želim da pozovem članstvo da ne nasjeda na ovakve pozive ili bilo kakve provokacije”, istakao je Đokić.

On je najavio da će SP podnijeti prijavu Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske protiv određenog broja ljudi za zloupotrebu ličnih podataka članstva i uzurpaciju partijske Facebook stranice.

Organi SP, dodao je Đokić, rade na stabilizaciji partije, a ne na daljem rušenju njenog ugleda i velikog rezultata koji je napravljen.

“SP su stvarale generacije, ona nije ničija privatna svojina zbog čega ćemo preduzeti sve zakonske radnje da zaštitimo naše članstvo i imovinu naše partije”, poručio je Đokić.