Home Vijesti DNS Banjaluka: Odgovornom pripremom do novih uspjeha

DNS Banjaluka: Odgovornom pripremom do novih uspjeha

0

Predsjednik Gradskog odbora Milan Radović održao je radni sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora Gradske organizacije DNS Banja Luka.

-Demokratski narodni savez u fokusu svog rada vidi čovjeka. Moramo da se fokusiramo na važne stvari, na ekonomske probleme koji se tiču građana, na ono što pogađa naše prijatelje, kolege i komšije, kaže Radović.

Radni sastanak predsjednika mjesnih odbora Gradske organizacije DNS Banja Luka sa predsjednikom Milanom Radovićem još jednom je potvrdio spremnost organizacije da se Demokratski narodni savez u Banjoj Luci profiliše kao moderna stranka, sa jakim fokusom na rješenja svakodnevnih ekonomskih i socijalnih izazova građana Banje Luke.

M

Razgovor sa predstavnicima mjesnih odbora iznjedrio je i nekoliko važnih zaključaka, između ostalih i taj da se Demokratski narodni savez sve više orijentiše na otvorenu i personalizovanu komunikaciju sa građanima.

-Mjesni odbori su pokretači promjena i napretka. Informacije koje pružite o stanju na terenu, za rukovodstvo stranke će predstavljati prioritet prilikom pokretanja daljih aktivnosti. U narednom periodu potrebno je da još više razgovaramo sa građanima, naglasio je Milan Radović, predsjednik Gradske organizacije DNS Banja Luka.

Takođe, Radović se osvrnuo i na posljednje istraživanje na temu povjerenja građana u Banjoj Luci koje se tiče političkih subjekata. Istakao je da Demokratski narodni savez može dodatno i višestruko prevazići svoje prethodne uspjehe, s obzirom na snažan temelj u vidu podrške koju su građani Banje Luke povjerili DNS-u.

Pored konkretnih zadataka koji su određeni predsjednicima mjesnih odbora i presjeka stanja prethodnih aktivnosti, prisutni su neposredno predstavili svoje ideje za rješavanje lokalnih pitanja u svojim mjesnim zajednicama. Sastanak je završen uz prijatan razgovor i druženje prisutnih.