Home BiH Dodik ponovo najavljuje šatore, muziku i prasiće za izbore u Banjaluci (VIDEO)

Dodik ponovo najavljuje šatore, muziku i prasiće za izbore u Banjaluci (VIDEO)

Milorad Dodik ponovo je najavio šatore i prasiće za izbore, a tvrdi i da je Vlada spremila projekte koje će realizovati tokom naredne kampanje.

Lider SNSD-a Milorad Dodik, koji je danas najčešće stajao za skupštinskom govornicom, ponovio je danas da je već rezervisao šatore, muziku, jaganjce i prasiće za kampanju u Banjaluci i da će pobijediti.

Otkrio je i da je Vlada već spremila projekte koje će realizovati tokom izborne kampanje naredne godine, kada će se održati lokalni izbori u BiH.

“Rasprava u Nardonoj skupštini Republike Srpske pretvorila se u rijaliti šou”, rekao je poslanik SDS-a Darko Babalj, navodeći da nije dobro to što se radi.

“Umjesto da vidimo kakva nam je stvarnost, kako žive penzioneri i radnici, mi pričamo o prošlosti i o nekim jaganjcima”, rekao je Babalj, navodeći da Republici Srpskoj treba zajednička i bolja budućnost.

Dodiku je odgovorio poslanik PDP-a Draško Stanivuković, koji je rekao da su mu džaba i šator, i muzika, i prasići i jaganjci, da neće pobijediti, jer Banjalučani neće dozvoliti da budu kupljeni.

BN