Home Vijesti Dragičević: Na trećem velikom skupu imao sam pouzdanu informaciju da sam trebao...

Dragičević: Na trećem velikom skupu imao sam pouzdanu informaciju da sam trebao biti likvidiran

0

U centru Banjaluke i dalje traje borba za istinu i pravdu. Davor Dragičević i okupljeni građani na Trgu Krajine ponovo su pitali ko je ubio Davida?

Budući da institucije ni sedam mjeseci nakon ubistva Davida Dragičevića nisu otkrile imena ubica i saučesnika, Davor Dragičević poručio je svima onima koji su umiješani u, kako kaže, organizovano ubistvo njegovog sina da neće imati mira ni spokoja.

“Vrećo i Lepiru nikad u životu nećete imati mira ni vaša prezimena. Vi ste vrh tužilačke mafije zajedno sa Tegeltijom, a o MUP-u ne treba trošiti riječi, kao ni o sudstvu”, naglasio je Davor Dragičević.

Davor je ponovio da već 211 dana mirno i dostojanstveno traže samo istinu i pravdu, ali da vlast ne reaguje na njihove apele i molbe. Naveo je da će naredne sedmice na Trgu Krajine početi praviti svoju “državu”. Osvrnuo se i na prijetnje koje su mu upućene na trećem velikom skupu.

“Na trećem velikom skupu imao sam pouzdanu informaciju da sam trebao biti likvidiran. Zna se ko ovdje i u Srbiji ima snajpere, ali to se nije dogodilo zato što sam poslao poruku direktoru policije RS. Rekao sam ako do toga dođe da će se znati gdje se nalazi sve i jedan dokument protiv njih”, naveo je Davor.

Mjesecima članovi grupe “Pravda za Davida” susreću se sa pritiscima zbog podrške koju pružaju Davoru Dragičeviću.

Daniela Ratešić – Došen istakla je da su se mnogi koji su zaslužni za premještanje ljudi sa određenih radnih mjesta ogriješili o Zakon o radu ali da su prekrišili i Ustav RS.

“Možda toga nisu svjesni jer sprovode naredbe svojih šefova, ali trebalo bi da se na trenutak zapitaju šta će poslije stavljanja tog potpisa i ko će za to odgovarati”, navela je Daniela Ratešić – Došen.

Podsjećamo, Davidov otac Davor ranije je dao rok institucijama da do 14. novembra uhapse sve one koji su umiješani u ubistvo njegovog sina.

(BN)