Home Vijesti „Džaba nam obrazovanje kada su duhovni izmeti na televiziji 24 časa“

„Džaba nam obrazovanje kada su duhovni izmeti na televiziji 24 časa“

0

Čuveni glumac Nenad Jezdić poznat je kao neko ko bez problema jasno iznosi svoj stav o društvenim dešavanjima. Tako je bilo i u razgovoru za portal Mondo, a tema je bila rijaliti program u Srbiji. Jezdić je još jednom izjavom uspeo da probudi svest pojedinaca o tome da sami biramo šta želimo da gledamo i samim tim kakvi želimo da budemo

 

Slavni glumac bio je vrlo kratak, ali u isto vreme direktan.

 

„Džaba nam obrazovanje kad imaš taj jedan masovni paradoks. Imaš jedan masovni mediji koji se zove televizija, koji 12 časova od 24 vremena, provodi sa polu-kliničkim slučajevima, duhovnim izmetima, neću da sudim i to su ljudi kojima bi se takođe moglo pomoći, koji bi takođe trebali da dobiju neki savet da se pokrenu, da svoje živote usmere ka nekim plemenitim ciljevima“, rekao je Jezdić. I dodao:

“Moj sistem je da remetim sistem, ali u onom, plemenitom smislu. I namerno to kažem, moj sistem je da spajam nespojivo. Baš mi je drago što ja i snimam i što se bavim proizvodnjom… što sam i na traktoru i u automobilu… što sam u kostimu, što sam u radnom odelu. To je divan jedan sistem, ali je samo stvar toga šta si izabrao, šta hoćeš ti da budeš.

(Mondo)