Home Ex-Yu Emotivna poruka djevojke kojoj je Siniša Mihajlović spasio život

Emotivna poruka djevojke kojoj je Siniša Mihajlović spasio život

0

Srpski fudbalski trener, jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji srpskog i jugoslovenskog fudbala, Siniša Mihajlović, ima veliku podršku cjelokupne javnosti u borbi sa leukemijom.


Poruke podrške Siniši stižu sa svih strana, a Nikolina Radunović iz Podgorice, napisala je na svojoj Facebook stranici komentar od kojeg ćete se naježiti.

Mihajlović je prije 19 godina pomogao Nikolini da preživi. Platio joj je operaciju srca i troškove liječenja. A ona je sada željela njemu da uzvrati. Na način na koji može.

Poruku objavljujemo u cijelosti, bez izmjena:

“Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi životnu borbu”. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše.

Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola vijeka.

Miha, legendo… Miha, kralju… Miha….

Bori se! Izdrži! Pobijedićeš!”

Mondo.rs