Home Banjaluka Evo koji brendovi će biti u “Delta Planetu”

Evo koji brendovi će biti u “Delta Planetu”

0

 

Tržni centar Delta Planet biće otvoren 21. marta u Banjaluci i posjetiocima će ponuditi više od 100 svjetski poznatih brendova, a neki od njih će se prvi put predstaviti na tržištu BiH.

Osim švedske kompanije H&M koja je svoj dolazak na bh. tržište najavila još u julu prošle godine, u tržni centar Delta Planet očekuje se dolazak španske grupacije “Inditex” pa će posjetioci ovog tržnog centra imati priliku kupovati i u “Bershki”, “Stradivariusu” i “Pull&Bearu”.

Osim toga, u novom šoping centru će se, između ostalih, nalaziti “Desigual”, Inoma, “Guess”, “Calvin Klein”, “Dexy Co”, “XYZ”, “Modiana”, “Plaza”, “Levi’s”, “Orsay”, “Lindex”, “Ecco”, “Reserved”, “Tiffany”, “BS Fashion”, “Penti”, “Lacoste”, “Nicola’s”, “Lee Cooper”, “Extreme Intimo”, “Springfield”, “U.S. Polo”, “Tommy Hilfiger”, “Tudors”, “Tom Tailor”, “Rellax”, “New Yorker” i “Fashion&Friends”.

Osim modnih brendova posjetiocima će biti na raspolaganju i kino površine 1.500 kvadratnih metara sa šest kinosala, banke, apoteke, supermarket, praonica za automobile, parking sa skoro 1.000 parking mjesta i dio sa restoranima.

Među brojnim gastro sadržajima koji će biti na raspolaganju posjetiocima tržnog centra Delta Planet je i restoran “Agape”.

Klix