Home Promo objave FINALE US OPENA U MERIDIANU: Kvote na Noleta koje se ne propuštaju

FINALE US OPENA U MERIDIANU: Kvote na Noleta koje se ne propuštaju

0

Nema sumnje da će nacija večeras biti uz Novaka Đokovića i bodriti srpskog asa u velikom finalu US Opena, jer odlična forma našeg najboljeg tenisera i sjajne dosadašnje partije obećavaju mnogo.

Ovaj meč se sigurno ne propušta, a ne propuštaju se ni kvote koje je pripremio Meridian!

Jak singl, jedan set Del Potru, jaki servisi, više gemova ili lagana pobjeda Noleta- samo je dio ponude koju nećeš dobiti ni u jednoj drugoj kladionici.

Nole je favorit i samo u Meridianu imaš kvotu 1.40 na pobjedu nekadašnjeg broja 1.Đoković je pobijedio na posljednja tri meča, a ukupni skor je 14:4 za srpskog tenisera. Na US Openu je skor 2:0, tako da je ovo prava sigurica.

Posljednji međusobni duel dobio je Novak sa 2:0, ali na sedam mečeva prije toga Huan Martin del Potro je uzimao bar po set. Ako bude 3:1, u Meridianu te čeka kvota 3.40, a možeš ŠEST PUTA da uvećaš ulog ako Nole pobjedi 3:2.

Na početku neće biti mnogo prilike za brejk. Visoki Del Potro će sigurno dobro spremiti svoj servis, a Novak je pokazao da je je sve bolji u tom aspektu kako sezona odmiče.Granica za broj gemova u prvom setu u Meridianu je 9.50. Ide to preko, po odličnoj kvoti!

Novak izgleda impresivno, ali Delpo ulazi odmorniji- zato će vjerovatno namučiti Novaka i granica za ukupan broj gemova od 39.5 će sigurno biti premašena- po kvoti 1.80!

Ako misliš da ćemo večeras gledati kratak meč i laganu pobjedu Novaka sa 3:0 u setovima, imaš kvotu 6.00!

 

Vjerujemo da je došlo vrijeme za osvetu za poraz u drugom kolu Olimpijskih igara u Riju 2016. godine. Ako i ti vjeruješ, kladi se na Novaka u Meridianu!