Home Vijesti Haris Džinović: Koncert u Banjaluci ne bih održao ni po koju cijenu,...

Haris Džinović: Koncert u Banjaluci ne bih održao ni po koju cijenu, ali sam se morao pojaviti (VIDEO)

Pjevač Haris Džinović oglasio se povodom otkazivanja u Banjaluci u oči Nove godine, te poručio da koncert ne bi održao u takvoj atmosferi.

– Ispoštovao sam ugovornu obavezu jer sam se morao pojaviti tamo kod organizatora, ali koncert nisam htio da održim. Nisam se ni približio bini, ni ti bi ga održao ni po koju cijenu. Nema smisla raditi pod takvim okolnostima i držati koncert u takvoj atmosferi – izjavio je pjevač.

Podsjećamo, koncert Džinovića je trebalo da bude održan na parkingu ispred Muzeja savremene umjetnosti RS ali je otkazan jer je grupa građana spriječila njegovo održavanje.

Haris Džinović o otkazivanju koncerta u Banjaluci.Kako kaže, došao je jer je morao to uraditi po ugovoru, a koncert nije želio održati jer atmosfera nije bila pogodna za to.Kako eTrafika saznaje od ljudi koji su radili na realizaciji koncerta, ništa od opreme nije oštećeno. Dio kablova jeste bio prevrnut, ali oprema nije oštećena i to nije bio razlog za otkazivanje nastupa.Grupa "Pravda za Davida" je lažno optužena!

Gepostet von eTrafika.net am Dienstag, 1. Januar 2019

(Blic)