Home Banjaluka “HOĆE DA OTME ONO ŠTO NIJE PRAVIO” Odgođena i 4. deložacija porodice...

“HOĆE DA OTME ONO ŠTO NIJE PRAVIO” Odgođena i 4. deložacija porodice Dade Glišića

0

Deložacija porodice poznatog banjalučkog pjevača Dade Glišića odložena je i ovaj put. Njegov otac Milivoje izjavio da je deložacija režirana po 4 put.

– Admir Čavka je pokušao da otme nešto što nije ni pravio, a to je samo moguće u Republici Srpskoj. Tačno je da ima sudsku presudu ali ona je kriminalna. Direktor Geodetske uprave RS je rekao da je slučajno prepisao zemljište od 3 miliona maraka, a znamo da se za tri metra drva ide u zatvor – rekao je Glišić.

Dodao je da Admir Čavka nema veze sa fudbalom i da pouzdano zna da ima dva kupca za ovo zemljište.

Podsjetio je da se grad nije na vrijeme žalio pa je kriminalno rješenje postalo pravosnažno.

– Otkrili smo kako je napisano rješenje od strane direktora Geodetske uprave RS Dragana Grulovića, pa je isti napisao novo rješenje – objasnio je Glišić dodavši da će braniti svoj dom.

Dodao je da ima krivične prijave jer brani svoj dom.

Obavijestio je sve institucije, ali kaže da ne može čekati jer mu pred kuću dolazi policija redovno.

Admir Čavka je takođe trebao dati izjavu, ali kada je vidio da se i Glišić približava novinarima otišao je dalje. Međutim, kasnije je sačekao novinare i rekao da mu je Glišić u prisustvu 100 policajaca prijetio danas.

– Svjedočimo nemoći države koja ne može sprovesti pravosnažnu presudu. Nastavićemo dok god postoji presuda – kratko je rekao Čavka-

Podsjetimo, Milivoje Glišić, predsjednik FK Džaja, podnio je krivičnu prijavu protiv bivšeg poslanika u Narodnoj skupštini RS Admira Čavke, jer je, kako tvrdi, na osnovu poništenog rješenja Geodetske uprave RS nepostojeći FK Jedinstvo došao u posjed 16 dunuma gradskog zemljišta u banjalučkom naselju Vrbanja.

(Srpskainfo)