Home Lifestyle Horoskop za 13. avgust: Vage imaju previše obaveza

Horoskop za 13. avgust: Vage imaju previše obaveza

0

Šta su za danas spremile zvijezde?

Ovan

Drugi ljudi su vam od pomoći na radnom mjestu. Bićete dobro raspoloženi i sve ćete završiti na vrijeme. Moguće su nove opcije za napredak na poslu.

Bik

Iznenadite voljenu osobu danas, pokažite joj svoja osjećanja. Ako ste slobodni, veoma ste romantični i željni pažnje. Bilo bi dobro da se zbog posla upoznate malo bolje sa ljudima sa kojima radite.

Blizanci

Drugi vas hvale zbog rezultata koje imate. Možete biti veoma ponosni na svoj uspjeh. Koristite intuiciju da stvorite nove kontakte i da poboljšate odnose sa svima. Veoma ste pozitivni.

Rak

Danas ćete dobtii dobre vijesti u vezi sa poslovnom saradnjom, koju očekujete duže vrijeme. Moguć je napredak. Bilo bi dobro da nađete malo vremena za druženje i uživanje.

Lav

Bilo bi dobro da se suzdržite od neprimjerenih reakcija na poslu. Ma koliko da vas neko iritira, zadržite to za sebe. Nećete biti na dobitku ako ulazite u rasprave. Napetost će biti manja na kraju dana.

Djevica

Ako ste slobodni, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu. Zauzeti, ne plašite se da kažete šta vam smeta kod partnera. Privedite zadatke do kraja na poslu.

Vaga

Danas imate previše obaveza i radićete više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno bitno, a ne započinjite ništa novo. Nekad je dobro da slušate sebe, naročito kada donosite odluke vezane za posao.

Škorpija

Organizacija je ključna stavka. Odlično se osjećate. Ne dozvolite da vam neko pravi pritisak na poslu. Popodne se družite malo više sa prijateljima.

Strijelac

Iskoristite ovaj dan za zabavu i opuštanje. Potrebna vam je relaksacija. Bićete zadovoljni dešavanjima na poslu jer je finansijska situacija dobra, a sve vam ide od ruke na poslu.

Jarac

Slobodni, strastveni ste. Ako ste zauzeti, pokušajte da partneru stavite do znanja kakva su vaša osjećanja. Imaćete možda problem sa troškovima, pa bi bilo dobro da platite sve na vrijeme.

Vodolija

Trebalo bi da budete ljubazni prema drugima iako ste napeti. Ako ste zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati zanimljivu osobu.

Ribe

Neka osoba sa kojom radite može da vas sabotira u napredovanju. Dajte sve od sebe da biste završili na vrijeme obaveze. Bitno je da nekako uklopite privatne obaveze, da ne biste zapostavljali porodicu.

mondo.rs