Home Lifestyle Horoskop za 7. septembar: Blizanci bježe od realnosti

Horoskop za 7. septembar: Blizanci bježe od realnosti

0

Nova subota donosi neke zanimljiva i veoma povoljna dešavanja za većinu znakova. Međutim, neki od vas se i neće baš tako sjajno provesti ove subote.

Ovan

Pažnja je usmjerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija stiže tokom popodneva jer će nastupiti prisilne promjene, ukoliko ih vi do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete.

Bik

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva prebacili ste i svu odgovornost koja ide s tim.

Blizanci

Bijeg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako vjerujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbjegavate suočavanje sa sopstvenim problemima koji čekaju samo vas.

Rak

Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u posljednje vrijeme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklijevajte, saopštite to voljenoj osobi.

Lav

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva ljepota ovog perioda pasti u sijenku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

Djevica

Niste sasvim sigurni šta zaista želite. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još uvijek postoje. Ipak, možete odahnuti jer današnji dan ne donosi ništa spektakularno dobro, ali najvažnije, nema ni pogoršanja.

Vaga

Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neuglednu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smiješni i prihvatljivi.

Škorpija

Postoji šansa da se vaša želja za promjenom radnog mjesta ostvari. Vodite računa, morate biti svjesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život poslije čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

Strijelac

Mogući su potezi koji će iz korijena promijeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primijetili na vrijeme.

Jarac

Odlično ste koordinisani pa vam dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog.

Vodolija

Stižu vas dugovi koje ste napravili u davnoj prošlosti. Saznanje stiže kroz pismenu opomenu koja će vas uznemiriti. Prije nego što vas obuzme panika, napravite novi proračun i na taj način i plan kojim ćete se izvući iz novonastale situacije.

Ribe

Razmišljate o poslu umjesto da trenutnu pozitivnu energiju podijelite s ukućanima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Deprimira vas neprijatna atmosfera oko vas, a ne uviđate da ste upravo vi uzrok takvog raspoloženja.