Home Lifestyle Horoskop za 8. oktobar: Koga čekaju problemi na poslu, a koga u...

Horoskop za 8. oktobar: Koga čekaju problemi na poslu, a koga u ljubavi?

0

Što se tiče današnjeg dana, zvijezde će vam dati par savjeta kako da pregurate stresove koji vas očekuju, ali i da na najbolji način maksimalno iskoristite sve pozitivne stvari koje će vam obilježiti ovaj utorak.

 

OVAN

Osjećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osjetiti povećanu tenziju koja je rezultat promjena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

 

BIK

 

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspijevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

 

BLIZANCI

 

Oslanjate se na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vrijeme, makar to bilo i neprijatno po vas.

 

RAK

 

Imate mnogo planova i očekujete brzu realizaciju. Nažalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vrijeme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

 

LAV

 

Svjesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbjegnete sukob s pretpostavljenim osobama od kojih vam slijedi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama.

 

DJEVICA

 

Vaša samouvjerenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vrijeme ima strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osjetiti postiđeno.

 

VAGA

 

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Nažalost, paralelno vam pristižu nove obaveze kojima će sva ljepota ovog perioda pasti u sijenku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

 

ŠKORPIJA

 

Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni pa dio uspjeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne pretjerujte.

 

STIJELAC

 

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbjegli neprijatnosti morate odoljeti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

 

JARAC

 

Pred vama je lijepa poslovna ponuda koju ste veoma željeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svjesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobjedu.

 

VODOLIJA

 

Saradnici vam govore šta treba da radite. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da mislite tuđom glavom pa je posljednji trenutak da promijenite te odnose.

 

RIBE

 

Okruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu. U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite ko su vam stvarno pravi prijatelji.

Srpska Cafe