Home Lifestyle Horoskop za 9. septembar: Ribe mirne, Jarac napet

Horoskop za 9. septembar: Ribe mirne, Jarac napet

0

Donosimo vam astro savjete za ovaj ponedjeljak.

Ovan

Dogovorite se oko nekih bitnih stvari sa partnerom. Popričajte o planovima. Slobodni, nemate vremena za privatni život, opterećeni ste obavezama.

Bik

Ne treba da donosite nagle odluke u vezi sa privatnim životom. Sve ide kako treba na poslu. Bilo bi dobro da rasporedite pametno vrijeme za obaveze.

Blizanci

Imate potrebu da promijenite neke stvari u vezi. Poradite na strasti. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa kolegama, iako vam možda i nije do toga.

Rak

Usmjereni ste na partnera i prijatelje. Ne opterećujte se previše tuđim problemima. Pokušajte da napravite kompromis sa voljenom osobom u vezi neslaganja koje imate duže vrijeme.

Lav

Ne preuzimajte previše obaveza na sebe, da ne bi došlo do problema. Partner neće stalno trpiti da bude zapostavljen. Držite se rasporeda i odradite sve na vrijeme.

Djevica

Budite pozitivniji u vezi. Danas je dan za strast i flert. Nemate fokus za rad, pa odradite samo ono što morate.

Vaga

Izdvojite više vremena za ljubav, ne morate samo da radite. Napravite kompromis. Preko bliske osobe, možda preko prijatelja, možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Škorpija

Ako ste u vezi, bilo bi dobro da idete na neko kraće putovanje sa partnerom. Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja nije iz vašeg mjesta, ako ste slobodni.

Strijelac

Privatni život vam nije primaran. Moguće su neke greške u radu. Budite pažljiviji i usporite na poslu.

Jarac

Isključite emocije na poslu. Prilično ste napeti. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će vam biti jako bitna uskoro.

Vodolija

Danas ste previše posvećeni poslu, pa vam nije do flerta ni do ljubavi. Veoma ste vrijedni. Završite započete obaveze na vrijeme. Bićete zadovoljni na kraju dana.

Ribe

Odlično se osjećate. Staloženi ste i mirni, a odličan je odnos sa partnerom. Rasuta vam je pažnja i teško vam je da radite.

mondo.rs