Home Banjaluka Humanitarna licitacija banjalučkih Zvezdaša

Humanitarna licitacija banjalučkih Zvezdaša

0

Banjalučki Klub navijača Crvene zvezde organizovao je licitaciju za dvije karte za sutrašnji meč Lige šampiona protiv Napolija. Prihod ide u humanitarne svrhe.

Predstavnici Kluba su odlučili da otvore licitaciju za dvije VIP ulaznice pred dugo iščekivani okršaj “crveno-bijelih” u najelitnijem rangu evropskog fudbala.

Početna cijena je 12 000 dinara, odnosno približno 190 konvertibilnih maraka za obje karte. Licitacija traje do večeras, u 20 časova. Licitirati možete na Fejsbuk stranici Kluba navijača Crvene zvezde – Banjaluka.

Iz Kluba je saopšteno da će pola prikupljenog iznosa biti uplaćeno Fondaciji Delije, koju su 2013. pokrenule pristalice “crveno-bijelih” sa ciljem da se pomogne srpskom narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji, ali i šire.

Druga polovina novca je rezervisana za humanitarnu organizaciju Srbi Za Srbe, koja prikuplja pomoć za socijalno ugrožene porodice sa više djece širom Balkana.

Utakmica prvog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija igra se sutra, od 21 čas, na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.

(Srpska Cafe)