Home Lifestyle Instagram uvodi novu opciju, pogledajte o čemu se radi (VIDEO)

Instagram uvodi novu opciju, pogledajte o čemu se radi (VIDEO)

0

Mnogi i ne znaju da Instagram nema sistem za ubrzavanje ili preskakanje video sadržaja, uprkos tome što se radi o platformi čiji su vitalni dio upravo video postovi. To bi uskoro moglo da se promjeni, budući da se počelo sa testiranjem polja za preskakanje upravo ovakvog Instagram sadržaja.

Nešto tako jednostavno kao što je polje za preskakanje može potpuno da transformiše korisničko iskustvo, a naročito ako se ima u vidu da nije moguće da se neki Instagram video vrati na željenu tačku, a da se ponovo ne pogleda cijeli snimak. Isto tako korisnici nisu u mogućnosti ni da ubrzavaju, te preskoče neki dio snimka, što dovodi do toga da mnogi video snimci ostanu neprimjećeni ako nemaju početak koji privlači pažnju nakon nekoliko sekundi.

Developerka Džejn Mančun Vong otkrila je da se polje za preskakanje već testira u okviru Instagram aplikacije, te tvrdi da rješava probleme koji se tiču pretrage i kontrolisanja video sadržaja.

Ostaje da se vidi kada će funkcija stići do svih korisnika, a očekuje se da to bude uskoro, budući da se testiranje vrši u Instagram beta verziji

pcpress.rs