Home Zanimljivosti Iranski “Hulk” ima preko 160 kg samih mišića (FOTO)

Iranski “Hulk” ima preko 160 kg samih mišića (FOTO)

0

Sajad Gharibi teži preko 160 kilograma samih mišića, bavi se bodybuildingom, a tvrdi da može podignuti utege težine 175 kilograma, prenosi Oddity Central. Svakako izgleda kao netko koga ne želite naljutiti. Ipak, unatoč opasnom vanjskom izgledu, Sajad je nježni div s jako velikim srcem. Mnogi ga uspoređuju s Hulkom, snažnim likom iz Marvelovih stripova i filmova.

Zbog svoje fizičke konstrukcije kakva se ne viđa svaki dan, postao je internetska senzacija, a dobio je brojne simpatične nadimke poput “Perzijski Herkules”, “Iranski Hulk” i slično. Sajad se često fotografira s malim stvarima poput limenke soka, koja pored njegovih ogromnih ruku izgleda zaista sitno.

Nije poznato puno detalja o njegovom životu, jedino što je sigurno je – da voli vježbati i da se natječe za svoju državu na natjecanjima snage i podizanja utega. Premda nema tipično tijelo bodybuildera izgleda zaista snažno, kao da bi mogao svladati i medvjeda golim rukama. Eto, sljedeći put kad ne budete mogli otvoriti staklenku, znate koga zvati…