Home Vijesti Izvučeni dobitnici prvog kruga velike Deonove nagradne igre

Izvučeni dobitnici prvog kruga velike Deonove nagradne igre

0

U Tropic centru Banjaluka juče je organizovan prvi krug izvlačenja srećnih dobitnika nagradne igre „Deon te nagrađuje i vodi u Terme Čatež!“, koju priređuje fabrika deterdženata Dita 1977 u saradnji sa trgovačkim lancem Tropic i Moj market.

U prvom krugu izvlačenja nagrađeno je 60 kupaca domaćeg trgovinskog lanca Tropic i Moj market koji su u proteklih 15 dana račune sa kupljenim Deon deterdžentom ubacivali u kutije označene za nagradnu igru.

Vlasnici dobitnih računa nagrađeni su vrijednim robnim nagradama poput kućanskih aparata ili vrećicom Deon-a, a učestvuju i u finalnom izvlačenju kada će svi učesnici nagradne igre dobiti priliku da osvoje i glavne nagrade – 3 putovanja za dvoje u Terme Čatež.

U okviru nagradne igre „Deon te nagrađuje i vodi u Terme Čatež“, biće organizovana još tri kruga izvlačenja vrijednih robnih nagrada, a već naredno je zakazano za 19. avgust 2018. u Tropic centru Banjaluka.

Pravo učešća u velikoj nagradnoj igri imaju svi kupci Tropic i Moj market marketa koji račune sa kupljenim Deon-om i ličnim podacima, ubace u jasno označene kutije koje su postavljene u svim prodajnim mjestima najvećeg domaćeg trgovačkog lanca.

Izvlačenje glavnih nagrada biće organizovano 19. avgusta 2018. godine, a sve informacije o dobitnicima robnih nagradna dostupne su na zvaničnoj Facebook stranici Deon deterdženta.