Home Lifestyle Jelena Karleuša odlučila promijeniti ime: Evo kako će se zvati

Jelena Karleuša odlučila promijeniti ime: Evo kako će se zvati

0

Jelena Karleuša riješila je svom imenu dodati još jedno – Divna, u znak zahvalnosti i sjećanja na nedavno preminulu majku, piše “Kurir.rs”.

Pop pjevačica i dalje je očajna i odbija da njene mame, s kojom je bila bliska, više nema. I pored toga što se njeno zdravstveno stanje sada popravilo, pa je počela spavati i jesti, ona i dalje stalno priča o Divni i vrlo često se rasplače. Izvor blizak Karleuši ispričao je da se Jelena na neobičan način odlučila odužiti majci.

 

– Jeleni mnogo znači podrška prijatelja i šire porodice koji su stalno uz nju. Uspjela je da se malo oporavi od šoka i bola, ali je i dalje stalno tužna i depresivna. Kada govori o Divni, odmah se rasplače i sjeti se svega što se dešavalo prethodnih dana. Meni je rekla da, kada prođe vrijeme, planira da svom imenu doda i ime pokojne Divne, jer će joj to mnogo značiti. Smatra da bi na taj način nekako stalno bila povezana sa majkom, a ujedno bi joj se tako i zahvalila za svu podršku i ono što je učinila za nju dok je bila živa – kaže sagovornik ovog srbijanskog lista.

– Odluku da svom imenu doda Divnino Jelena je donijela iz ličnih razloga i to će pisati samo u njenim dokumentima. U javnosti ona će i dalje biti Jelena Karleuša, kao i do sada. Mislim da će tu formalnost završiti za mjesec ili dva. Ali sigurno je da o tome neće govoriti, kao što vjerujem da neće pričati neko vrijeme ni o Divni, jer je sve to previše bolno za nju. Njih dvije su bile mnogo vezane jedna za drugu punih 40 godina i ovo kroz šta Jelena trenutno prolazi sasvim je razumljivo. Poznajući njen borbeni duh, siguran sam da će se za nekoliko mjeseci vratiti svome poslu, ali više nikada neće biti ista osoba. Divna joj je bila veliki oslonac i podrška i ta praznina će se uvijek vidjeti i primjećivati kod Jelene – zaključio je izvor.

Avaz