Home Vijesti Karleuša i Ognjen Vranješ u novom skandalu (FOTO)

Karleuša i Ognjen Vranješ u novom skandalu (FOTO)

0

Skandal koji potresa srpsku estradu u vezi sa folkerkom Jelenom Karleušom, njenim suprugom, proslavljenim srpskim fudbalerom Duškom Tošićem i Ognjenom Vranješom, fudbalerom iz Republike Srpske koji je, navodno, krivac za bračnu krizu popularnog para, dobio je i novu dimenziju.

Na internetu su osvanule fotografije obnažene Karleuše u provokativnim pozama. Slike su, navodno, nastale prilikom razgovora Jelene i Ognjena na “Fejs tajmu”. Na eksplicitnim fotografijama vidi se da je Karleuša gola, ogrnuta samo peškirom. Slike govore u prilog tome da su Vranješ i estradna zvezda, kako se navodilo, imali aferu, uprkos demantiju bračnog para Karleuša-Tošić, i tvrdnjama da je sa njihovim brakom sve u redu.

Pored ovih fotografija, osvanuo je i Jelenin snimak sa Akropolja – najvjerovatnije iz perioda dok je kontroverzni Vranješ, sada član belgijskog Anderlehta, nosio dres atinskog AEK-a. Na snimku se vidi kako Vranješ i Karleuša šetaju sunčanim Akropoljem.

“Nisam na slikama”

Jelena se sinoć, oglasila povodom golih slika na svom tviter-profilu i poručila da na njima nije ona!

– Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sljedeće: na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja i riječ je o foto-montaži koju svako malo vještiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovog, pravno će odgovarati – napisala je.

Tošić: Bićemo još jači

Duško Tošić je kratko izjavio “Bićemo još jači”, a pjevačica je kupila kartu i odmah se uputila na aerodrom, odakle je otputovala kod supruga u Kinu.

Vranješ: Presveta izigrava bitnost

Kontroverzni fudbaler Ognjen Vranješ obratio se juče pismom medijima, u kome navodi da ne bi potezao ovakve stvari da nije izložen torturi, optužbama i pretnjama njegovoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša.

– S obzirom na to da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice, ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sljedeća: Jelena i ja smo se upoznali preko “Instagrama” prije dvije godine kada je sve i počelo – piše Vranješ u pismu.

– Tamo smo i brojeve razmijenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta, od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje u kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lijepih i manje lijepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost, a preko prijatelja i poznanika moli i plače, što je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljav veš. Ja niti sam fan, niti paćenik, niti psihopata, kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i za sve što kažem imam dokaze. Nisam nikoga niti jurio, niti prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno, uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima, ne kod mene. Kasno ste se sjetili patetike i spinovanja. Meni je jako žao moje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu daljih optužbi – naveo je Vranješ.

Srpska Cafe