Home Promo objave KLADIONICE MERIDIAN OTVORENE: Nakon pauze, spremni za rad

KLADIONICE MERIDIAN OTVORENE: Nakon pauze, spremni za rad

44

Meridian je danas otvorio svoje kladionice koje su dezinfikovane po najvećim svjetskim higijenskim standardima, postavljene su zaštitne barijere, operateri su u zaštitnoj opremi, a postavljene su i najmodernije dezobarijere.

U Meridianu ističu da im je bezbjednost igrača i zaposlenih najvažnija.

– Sve higijenske mjere, koje sunadležni propisali, sprovedene su u djelo. Spremno smo dočekali ponovno otvaranje lokala- napominju iz ove kompanije.

Svi korisnici njihovih usluga mogu biti potpuno sigurni i uvjereni da su primjenjeni najmoderniji svjetski standardi koje su propisali eksperti.

Među pomenutim mjerama su, između ostalog, ograničen broj osoba u prostoriji, održavanje socijalne distance, postavljanje barijera između radnika i korisnika, obavezna dezinfekcija…

Iz Meridiana pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni, prije svega prema sebi kao i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobijedili u ovoj borbi. Radno vrijeme uplatnih mjesta je od 9 do 21 čas.

Meridian je od početka pandemije borbu protiv virusa korona vodio na cijeloj teritoriji BiH, pomažući ugroženim kategorijama stanovništva. Volonteri u kompaniji Meridianbet su, u proteklom periodu, na teritoriji BiH, donacije u vidu paketa pomoći uručili Crvenom krstu u: Banjaluci, Doboju, Tuzli, Sarajevu, Prijedoru, Gradišci…

44 COMMENTS

  1. Meridian je uvijek bio ispred svih kladionica. Ova odlična vijest da su počeli da rade mi je popravila dan, zato moram otići da uplatim koji dobitni tiketić hehe

  2. Jedna od najboljih kladionica, koja se uvijek drzi svih pravila i propisa.Redovan sam igrac vec dugi niz godina i samo imam riječi hvale za Meridianbet.Cestitam na ponovnom otvaranju i želim vam uspješan rad.

  3. Odlični ste po svim kriterijumima, prezivjeli smo ono najgore uz vas, da nije bilo Meridiana ne znam gdje bih bio sad.

  4. Odlična vijest. Prvom prilikom idem u prvu meridianovu kladionicu. Uvijek su ispred drugih i nude nam sjajne ponude, bez obzira kakvo je stanje. Sve pohvale 👏🏽

  5. Odlicna vijest,jedva sam cekao otvaranje .Odmorili smo dosta,a sada nove pobjede I nova kladjenja.💪👌👍

Comments are closed.