Home Banjaluka Koka kola kamion upotpunio čaroliju “Zimzograda” (FOTO)

Koka kola kamion upotpunio čaroliju “Zimzograda” (FOTO)

0
Koka kola kamion koji smo do sada mogli vidjeti samo u reklamama, posjetio je “Zimzograd” i obradovao male i velike posjetioce.

Svi koji su došli u “Zimzograd” uživali su u fotografisanju sa Deda Mrazom, vilenjacima, a dobili su i poklone ove kompanije, koji su upotpunili ovaj praznični period.

“Zaista nam je čast i zadovoljstvo što smo bili po drugi put u prilici da obradujemo posjetioce “Zimzograda” i da im pružimo jedinstvenu prazničnu čaroliju. Koka kola je ponosni prijatelj “Zimzograda” i želimo svake godine pružiti nove sadržaje i iznenađenja za sve naše posjetioce. Koka kola kao svjetski brend pružio je sjajnu uspomenu svima onima koji su se fotografisali pored kamiona, sa Deda Mrazom, ali i u posebnim foto kornerima. Nastavljamo da širimo pozitivni praznični duh i narednih dana u našem “Zimzogradu” i podsjećamo sve zainteresovane da “Zimzograd” traje do 31. januara, te ako već do sada nisu bili u prilici da ga posjete, onda je ovo jedinstvena prilika da dođu u ovaj čarobni grad”, rekao je Marko Šiniković, portparol “Zimzograda”.

“Zimzograd” traje do 31. januara 2018. godine, a organizator ove manifastecije je agencija Mint Banja Luka.

(ATV)