Home Region Konobar napravio skandal u Crnoj Gori, iz vode tjerao ženu i dijete...

Konobar napravio skandal u Crnoj Gori, iz vode tjerao ženu i dijete (VIDEO)

0

Kada neki stranac sluša izlaganje premijera Crne Gore Duška Markovića o Crnoj Gori kao najboljoj turističkoj destinaciji i ekonomskom “tigru” u regionu, svakako poželi da posjeti obalu Crne Gore.

Nažalost, situacija je suprotno od Markovićevog hvalospjeva, pišu crnogrski mediji.

Kako navode cijene su iznad prosjeka, osoblje nerijetko neljubazno kao što se može vidjeti na sljedećem videu. Konobar jednog hotela u radnoj uniformi i čarapama prijeti i tjera turiste sa plaže, među kojima se nalazi i dijete od nekoliko godina.

“Alo izlazi iz vode, alo izlazi iz vode”, nekulturni konobar obraća se turistima i dodaje: “Miči ove stvari, miči ovo”, rasterujući turiste sa plaže.

Žena kojoj konobar miče stvari iz govora se čuje da je Ruskinja, koja na ruskom kaže: “Ne dirajte, to nije vaše!”

Iako zvanične statistike govore o neslućenim uzletima crnogorskog turizma, svakodnevica to veoma snažno opovrgava. Razloge možemo naći, navode crnogorski medji, u ovom videu. Bahatost, netrpeljivost, osionost su, na žalost, ono što dočekuje turiste.

Primjetno, ti izrazi “dobrodošlice” se posebno odnose na goste iz Srbije. To je i razlog što se oni prirodno sve više okreću onim turističkim zemljama u kojima ne buja antisrpska histerija u medijima i stoga, posljedično na plažama.

Plaže su prazne ili poluprazne, a i tamo gdje se naizgled čini da ima kupača uglavnom su u pitanju domaći gosti i oni koji ovdje imaju vikendice.

Predsednik sektora turističkih agencija u Crnogorskom turističkom uduruženju Petar Ivković prije nekoliko dana saopštio je da podaci digitalnih internet kanala prodaje govore o skoro 40 odsto manje individulanih rezervacija, te da se “prelilo” na tržišta Turske, Grčke i Egipta.

(IN4S.net)