Home BiH Kotorvaroški “Heroj” u velikoj božićnoj akciji

Kotorvaroški “Heroj” u velikoj božićnoj akciji

0

Udruženje mladih “Heroj” iz Kotor Varoša kreće danas u veliku božićnu humanitarnu akciju s ciljem da prikupi što veći broj donacija koji će iskoristiti kako bi ugroženim porodicama na teritoriji kotorvaroške opštine obezbjedili pečenice, kolače i druge potrepštine za božićnu trpezu.

Predsjednik Udruženja mladih “Heroj” iz Kotor Varoša Đorđe Bojić kaže za “Moj Kotor Varoš” da danas počinju sa sakupljanjem donacija.

– Na inicijativu našeg sugrađanina i čovjeka koji je i ranije podržavao naše projekte Miroljuba Jurić pokrećemo veliku humanitarnu akciju povodom božićnih praznika. Zahvalan sam Juriću što je u nama prepoznao partnera, jer je on i ranije sprovodio ovu humanitarnu akciju. Uz našu saradnju možemo da joj obezbjedimo veći obim i da usrećimo veći broj porodica kojima je pomoć najpotrebnija. Cilj je da do 1. januara 2020. godine prikupimo što veći broj donacija koji ćemo iskoristiti kako bi pomogli ugroženim porodicama da se što lakše pripreme za Božić I proslave ga uz božićnu trpezu – pojasnio je Bojić.

Svi koji žele da učestvuju mogu da kontaktiraju predstavnike “Heroja” i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu akciju.

– Novogodišnji i božićni praznici su najljepši I najradosniji period godine. Pozivam sugrađane da se priključe akciji i pomognu da I oni kiji su slabijeg materijalnog stanja dostojanstveno proslave praznike – kaže Bojić.

Izbor porodica koje će dobiti pomoć biće obavljen u saradnji sa crkvenim parohijama i Centrom za socijalni rad. Podjela humanitarnih paketa biće obavljena na Badnji dan kada će porodice posjetiti predstavnici Udruženja mladih “Heroj” i volonteri.

mojkotorvaros.com