Home Crna hronika Kozarska ulica pod opsadom

Kozarska ulica pod opsadom

0

Kozarska ulica u Banjaluci u kojoj je noćas ubijen Damir Ostojić Šijan a njegova supruga Sandra Jošić ranjena, jutros je pod policijskom opsadom. 

Patrole zaustavljaju i legitimišu sve prolaznike, uključujući i majke sa djecom, a neke i po dva puta. Automobilom ovuda nije ni moguće proći, a ulica je blokirana od raskrsnice prema Zelenom mostu do skretanja prema Buku.

Na licu mjesta bio je i republički tužilac za organizovani kriminal Miodrag Bajić. U Kozarsku ulicu su stigle i nove policijske snage koje će pregledati teren.

Rad na rasvjetljavanju ubistva se nastavlja. Tako su na mjesto zločina došle i ekipe bezbjednosne agencije “Sektor sikjuriti”, čije kamere “pokrivaju” dobar dio ovog naselja. U policiji očekuju da će im snimci sa kamera pomoći u pronalaženju ubice.

Policijske snage detaljno “češljaju” teren u krugu od 500 metara. Kako javlja naš reporter sa lica mjesta, policajci u pomenutom području idu od vrata do vrata i ispituju sve stanare s nadom da će doći do novih informacija vezanih za ubistvo.