Home Vijesti “LJUBAV I SREĆA SU VEĆI KADA SE DIJELE” Svečano za praznike u...

“LJUBAV I SREĆA SU VEĆI KADA SE DIJELE” Svečano za praznike u javnoj kuhinji

0

Zahvaljujući svim divnim ljudima koji su učestvovali u našoj akciji korisnici javne kuhinje “Obrok ljubavi” su imali nezapamćenu i obilnu proslavu, nakon koje smo im podijelili pakete osnovnih životnih namirnica.

Istakli su iz udruženja “Mozaik prijateljstva” koje je tokom decembra organizovalo nekoliko prazničnih proslava, a vrhunac je svakako bio novogodišnji ručak i dodjela paketića za djecu.

Na svečanoj trpezi gostilo se više od 300 sugrađana, koji su uz muziku i smijeh bar na sat vremena uspjeli zaboraviti svakodnevne brige.

– Nizovi hrane su se redali i ni sami nismo mogli verovati čega tu sve nema: od begove čorbe, preko ruske salate, pita, ovala mesa, salata i dekoracija do raznih sokova i kolača. Kada bih rekao da sam presrećan kako je sve proteklo, bilo bi malo. Hvala dobrim ljudima na svoj podšci i ni u novoj godini ne zaboravite da samo su ljubav i sreća veće kad se dijele – poručio je svim Banjalučnima Miroslav Subašić iz “Mozaika”, dodajući da pripreme uveliko traju i za tradicionalnu proslavu Božića i pravoslavne Nove godine.

Humanitarci su se od srca zahvalili sugrađanima koji svih ovih godina podržavaju rad “Mozaika”, koji su se, kako kažu, nebrojeno puta žrtvovali dajući svoj novac, rad, ideje vrijeme, svoje porodice kako bi svi zajedno: nahranili druge, obukli, savjetovali, utješili, saslušali, razumjeli.

– Zajedno sa vama smo postigli sve ovo što danas “Mozaik prijateljstva” radi i stvara. Mnoštvo je zaista dobrih i plemenitih ljudi koji svako na svoj način daju doprinos našem postojanju i pružanju usluga. Zahvaljujem našoj državi, gradu Banjaluci, državnim institucijama, Centru za socijalni rad i drugim relevantnim institucijama kao i političkim partijama koje su se nebrojeno puta samoinicijativno prijavile da daju svoj doprinos. Želimo vam svima srećnu, zdravu uspješnu Novu godinu i napredak na svakom planu- čestitao je Subašić.

(Srpskainfo)