Home Region Mali Dušan dobio dres omiljenog igrača sa porukom

Mali Dušan dobio dres omiljenog igrača sa porukom

0

Mali Duki (Dušan Todorović) u Barseloni nije želio da vidi ni Mesija ni Pikea, iako su mu to nudili u bolnici – sve što želi je druženje sa omiljenim fudbalerom Partizana, Nemanjom Miletićem.

Humanitarna akcija za malog Dukija doživjela je najveći talas kada su igrači Partizana učestvovali na aukciji dresova na Zappa Barci, poslije čega su se svi probudili i aktivirali kako bi sačuvali jedan život.

To nije bila slučajnost, srce Dušana Todorovića kuca za crno-bijele i najviše od svih igrača voli Nemanju Miletića, koji mu je u ovoj životnoj borbi poslao dres i velku poruku na njemu.

“Budi jak i ne daj se, tvoja snaga je snaga svih nas i znamo da možeš pobediti i u najtežoj životnoj borbi. Vjerujemo u tebe, voli te tvoj Nemanja – napisao je Miletić na dresu koji će učenici gimnazije “Patrijarh Pavle” odnijeti Dukiju.

Dušan je trenutno na terapiji u Barseloni, a nedavno je njegova porodica otkrila da je preostali iznos novca za liječenje uplatio fudbaler Nemanja Matić, uz lijepu poruku oca Aleksandra svima koji takođe vode bitku za najmilije.

Preostala novčana sredstva za Dušanovo liječenje, biće podijeljena na račune petoro djece koja čekaju pomoć.