Home Video Marko iz Banjaluke pobrao simpatije na meču protiv Liverpula (VIDEO)

Marko iz Banjaluke pobrao simpatije na meču protiv Liverpula (VIDEO)

0

Sa samo 18 mjeseci starosti, Marko Janković iz Banjaluke bio je sinoć jedan od najmlađih, ali i najvatrenijih navijača na stadionu „Rajko Mitić“. Njegovom ocu Draganu, velikom navijaču Zvezde, ispunila se želja da prva utakmica na koju će povesti sina bude baš ona u Ligi šampiona, na kojoj su “crveno-bijeli” trijumfovali protiv Liverpula.

Navijajući uz sami teren na zapadnoj tribini, Marko je pobrao simpatije svih koji su ga vidjeli, a u njegovoj porodici će ostati zapamćeno i da je prvi gol, koji je podigao sve navijače na noge, pao samo dva minuta nakon što je Marko ušao na stadion i zauzeo svoje mjesto.

– Čekalo se da Marko uđe, da Zvezda da prvi gol – u šali za „Srpskainfo“ komentarišu njegovi roditelji Dragan i Ivana, objašnjavajući da su zbog gužve na stadion ušli tek u 20. minutu utakmice.

Za organizatore, a posebno za redare na stadionu imaju mnogo riječi hvale. Oni su, kažu, učinili da su se, sa tako malim djetetom, na krcatom stadionu osjećali sasvim bezbjedno.

– Prije utakmice smo došli, sve provjerili, razgovarali s ljudima, a kada smo došli na utakmicu redari su nam obezbijedili prolaz i uputili nas da sjednemo uz teren. Ja sam prije utakmice bila skeptična i u zadnjem trenutku sam odlučila da idemo s djetetom, ali nisam se pokajala. Za svakog navijača je to poseban doživljaj – priča Ivana, koja kaže da je na stadionu i u njihovoj okolini bilo još djece, ali niko tako malen kao Marko.

Kako su atmosfera i adrenalin ponijeli i malog Marka da navija, pogledajte u simpatičnom video zapisu.