Home Sport Marko Mirić novo pojačanje Borca (VIDEO)

Marko Mirić novo pojačanje Borca (VIDEO)

0

Fudbalski klub Borac od danas je jači za Marka Mirića. Iskusni krilni napadač u ovim trenucima je na treningu sa ostatkom tima.

Marko Mirić tačno u podne je stigao u hotel Palisad gdje su smešteni fudbaleri Borca. Iskusni vezni igrač po dolasku uspješno je prošao sve ljekarske preglede. Da podsjetimo, nekadašnji reprezentativac Srbije, te bivši igrač Crvene zvezde i belgijskog Lokerena, sa Borcem je potpisao dvogodišnji ugovor.

– Dobio sam poziv trenera Krunića, zaintrigirao me taj novi Borčev projekat. Borac je veliki klub, a ja se nadam da ću zajedno sa saigračima i stručnim štabom vratiti klub na stare staze. Mislim da ću se brzo ukopiti u ekipu – bilo je prvo što je Mirić rekao po dolasku na Zlatibor.

Trener Brnislav Krunić takođe je zadovoljan što se Mirić priključio ostatku ekipe. Zahvalan je i upravi kluba što mu je ispunila veliku želju.

– Drago mi je što je Marko konačno sa nama. Igrač sa takvom biografijom biće nam od velike pomoći. Dobijamo mnogo na širini sa takvim fudbalerom – istakao je Krunić.

Marko Mirić prvi meč u dresu Borca odigraće protiv Sutjeske iz Nikšića u petak 28. juna.

ELTRA TV