Home Promo objave Meridian SENZACIJA: MMA BORAC na oku „Žene od sultana“

Meridian SENZACIJA: MMA BORAC na oku „Žene od sultana“

0

 

U saradnji sa sportskom kladionicom Meridian, MMA borac, Čedo TDI Pantić, predstavlja bombastičnu internet senzaciju! I to slijede POKLONI!

 

Nova uloga, mladog perspektivnog MMA borca, Čede TDI Pantića, naišla je na nevjericu svih. O čemu se radi?

Naime u novoj reklami, zajedno u saradnji sa sportskom kladionicom Meridian, preuzeo je jednu sasvim novu ulogu. Recimo mnogo nježniju od one u kojoj smo navikli da ga gledamo. Zamislite jedan MMA borac, osvajač MEGDAN fighting night 7, iz borilačke arene, popularnog oktagona, prelazi na teniske terene!? Uloga teniskog sudije, za nevjericu fenomenalno pristaje ovo neustrašivom mladom borcu, a šta je doslovno RAZVALIO na snimanju, maestralnim udarcem iz okreta, u stilu Brus Lija, pogledajte na OVOM LINKU.

Da stvar bude još čudnija, nepotrebno je objašnjavati koliko je popularna, Tijana Em, „Žena od sultana“ sve vrijeme mu pravi društvo, zajedno sa koleginicom sa estrade, perspektivnom i neodoljivom Ivanom Cvikić.

Za sve fanove borilačkog sporta, te sve entuzijaste najbolje zabave, Čedo TDI Pantić predstavlja POKLON kakav niko u Bosni i Hercegovini nema! 20 KM, BEZ USLOVA, BONUS za najbolje sportsko klađenje.

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!