Home Sport Milojević: Očekujem reakciju ekipe, nisam vrhunski trener

Milojević: Očekujem reakciju ekipe, nisam vrhunski trener

0

Rane iz derbija još bole, ali za fudbalere Crvene zvezde nema vremena za oporavak. Slijedi zaostali meč protiv Voždovca u kojem šampion Srbije nema prava na kiks.

Njihov rival je digao firmu. Trener Vladan Milojević očekuje da ekipa pokaže karakter.

– Voždovac je uvijek bio neugodan za nas. Ekipa posjeduje respektabilan sastav. Imaju dosta kvalitetnih igrača i internacionalaca. U prethodnom kolu savladali su Vojvodinu na njihovom terenu, što je ozbiljan rezultat. Poslije derbija i lošeg rezultata moramo da pokažemo karakter. Veoma brzo je došla utakmica sa Voždovcem, mislim da će moji igrači pokazati na pravi način da veoma brzo možemo da se vratimo dobrim igrama što i očekujem od njih – poručio je Milojević.

Strateg “crveno-bijelih” osvrnuo se i derbi.

– Preuzeo sam odgovornost na sebe i nakon meča a i sad, onog trenutka kad sam se opredijelio da igram ono što sam želio. Očigledno je da plan koji sam imao nismo uspjeli da ostvarimo, sa druge strane smatram da je dosta toga na samoj utakmici moglo da bude bolje. Igrači su samo radili ono što smo planirali, očigledno je da smo promašili i odgovornost za neuspjeh i lošu igru preuzimam na sebe. Dosta puta sam napomenuo da je svaki poraz težak, naročito protiv večitog rivala, ali mislim da je najbitnije iz svake utakmice nešto naučiti . Spreman sam i na kaznu. Svjestan sam da nisan vrhunski trener, a evidentno je da smo u krizi. Nastojaćemo da što prije dođemo do svoje igre – zaključio je Milojević.

Srpska Info